Folkesson stolt partner till GamePlan

Sedan 2019 har Uppsala Baskets projekt GamePlan varit en kraft för positiv förändring i Uppsala genom att skapa fler förebilder och trygga miljöer för våra unga. Med närvaro i Gränby, Stenhagen och Gottsunda erbjuder GamePlan mycket mer än bara basket, genom att stödja barn och ungdomar både i skolan och på fritiden. Under sommaren arbetar GamePlan intensivt med ungdomarna genom sommarprogram som ger både sysselsättning och sommarjobb till unga ledare. Med över 800 barn och ungdomar engagerade varje år, erbjuder GamePlan ovärderliga möjligheter att vara aktiva och utveckla sig själva.

Camilla Godberg, klubbchef på Uppsala Basket, säger:

”Vår verksamhet är öppen och tillgänglig för alla. Barnen och ungdomarna kan komma och gå som de vill, vilket skapar en välkomnande och flexibel miljö. Vi ser varje dag hur våra aktiviteter stärker deras självförtroende och gemenskap.”

Huvudförebild Chioma Nnamaka tillägger:

”Vi strävar efter att vara positiva förebilder som inspirerar ungdomarna. Ett av våra mål är att visa att man kan kombinera idrott och utbildning, och att båda är viktiga för framtiden.”

Vi på Folkesson är otroligt stolta över att stödja detta initiativ som främjar hållbarhet och gemenskap i våra lokala områden.

“Det är inspirerande att se hur GamePlan skapar glädje och aktivitet, och vi är glada att vara en del av något som har så stor positiv inverkan. Tillsammans med GamePlan fortsätter vi att bygga en ljusare framtid för Uppsalas ungdomar”, säger Christina Hurtig på Folkesson.