Jobba med oss

Människorna är vår allra viktigaste tillgång

På Folkesson finns 50 passionerade medarbetare, allt från kvalificerade revisorer till experter inom personal och arbetsrätt. Arbetet är en stor del av livet, därför är det självklart för oss att ha roligt på jobbet, och det har vi. Medarbetarna, människorna, är vår allra viktigaste tillgång.

Vi är en fristående redovisningsbyrå, stora och trygga men ändå personliga. Hos oss är det lätt att vara med och påverka och beslutsvägarna är korta. Vår mission är att göra skillnad för våra kunder och som kvalificerade rådgivare gör vi just det, varje dag. Med hjälp av både hjärna och hjärta är vi länken mellan människor och siffror. Och vi älskar det!

 

Vi letar alltid efter nya stjärnor

Vi söker alltid duktiga medarbetare och tar gärna emot spontana ansökningar. Har du några års erfarenhet av arbete med redovisning, löner, bokslut och/eller revision? Välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@folkessonab.se

Vi behöver även utöka vårt nätverk av samarbetspartners som är mästare på redovisning. Hör av dig till magnus@hr-akuten.se om du vill veta mer.

Hör av dig om du vill veta mer om oss.

018 17 24 50
2018-11-23

Erfarna redovisningskonsulter till Uppsala och Enköping sökes

Nu söker vi fler erfarna redovisningskonsulter, läs  mer här.